Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Defterdarlık Ziyareti ve Toplantı

Bakanlık Makamının 12.12.2022 tarihli ve 1750504 sayılı onayları uyarınca 17 Ocak 2023 tarihinde Bakanlığımız Personel Genel Müdürlüğü Personel Genel Müdür Yardımcısı Bekir Sıddık ADIBELLİ başkanlığındaki heyet, İlimiz Valiliğine ve Defterdarlığımıza ziyarette bulunmuşlardır.

Defterdarlığımızca yapılan program saat 09:00 da Isparta Valilik Makamı ziyareti ile başlamıştır. Saat 10:00 da Ülkemizin istikrarlı ekonomik gelişiminin sürdürülmesi adına; bilgi, birikim ve tecrübe paylaşımı, uygulanacak politikaların ve alınacak tedbirler, problem ve çözüm önerilerinin görüşülmesi ve gerekli görülen diğer konularda iştişarelerde bulunulması amacıyla Defterdarlığımız merkez ve ilçe birim müdürlerinin katılımıyla toplantı düzenlenmiştir. Defterdarlığımız yemekhanesinde yenen öğle yemeği sonrası İlimiz Atabey ve Eğirdir ilçe birimleri ziyaret edilmiştir.

Ziyaret nedeniyle başta sayın Bakanımız Dr. Nurettin NEBATİ olmak üzere tüm Bakanlık Yöneticilerimize teşekkür eder bu ziyaretlerin gelenek haline gelmesini dileriz.